Programma


30 augustus 2021 Startbijeenkomst (datum nog onder voorbehoud)

 

De VSV-competitie start op maandagavond 30 augustus met de Startbijeenkomst bij v.v. Nederhorst. Uitgenodigd zijn alle coördinatoren, leiders/leidsters van de deelnemende teams. 

De agenda is als volgt:

1. Opening (20.30 uur)

2. Voorstelronde bestuur en aanwezigen

3. Presentatie werkwijze Stichting VSV

4. Toelichting Goalmaster Clinic (4 september 2021)

6. Rondvraag

7. Sluiting (uiterlijk 22.00 uur)

 


 

4 september 2021 Goalmaster Clinic 

 

Traditionele opening van het nieuwe voetbalseizoen met een spellencircuit. Op een groot veld zijn allerlei spellen uitgezet die door alle teams moeten worden doorlopen. De Goalmaster Clinic vindt plaats bij v.v. Nederhorst.

Het programma is als volgt:

09.00 uur Aankomst teams

09.30 uur Start programma

10.15  uur Pauze 

10.45 uur Vervolg programma

12.30 uur Einde programma

 

Tijdens de Goalmaster Clinic wordt geld ingezameld voor de constructie van een waterbron in het District Kakamega, Kenia om de bevolking te voorzien van schoon drinkwater. De kosten van een waterbron bedragen circa € 1.000. 

 

Van elke deelnemer en meegekomen ouder, familie of bezoeker wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd om dit doel te bereiken. De leider of leidster van elk team draagt zorg voor de inzameling. 

Het bestuur verzamelt de bijdragen en zal aan het einde van het programma het totaalbedrag bekendmaken. 

 


Stichting VSV volgt de landelijke regels van de KNVB en RIVM richtlijnen inzake Covid-19. Deelnemers en begeleiders dienen  deze regels en eventuele aanvullende gezondheidsvoorschriften van de thuisspelende vereniging te respecteren en op te volgen.

 

25 september 2021 

Thuis UitTijdstip